VOILÀDOMIU

Neix una nova iniciativa cultural del Berguedà per gaudir dels vespres d’estiu i el patrimoni històric i industrial de la comarca.
L’exterior de la Torre de l’amo de Viladomiu Nou, a Gironella, acollirà el cicle VOILÀDOMIU, la unió de la programació de música en directe de VOILÀ en una localització perfecte del patrimoni comarcal.
VOILÀDOMIU neix per apropar les propostes culturals a la comarca del Berguedà fent de la Torre de l’amo de Viladomiu nou un espai de trobada on gaudir d’actuacions destacades un entorn carregat d’història.

Tots els divendres a les 21h gaudirem d’un concert tribut al jardí de la torre de l’amo, un espai especial i una oportunitat única de gaudir d’alguns d’aquests concerts en un entorn especial.
Els dissabtes i diumenges l’espai també obrirà portes des de les 19h i fins les 24h amb visites guiades, actuacions en directe, vespres a la fresca amb música ambient o vermuts musicals els diumenges amb entrada gratuïta.
VOILÀDOMIU proposa viure els vespres d’estiu sota els arbres del jardí de la torre de l’amo on a més de gaudir de bona música també podrem fer una copa, picar alguna cosa o sopar sense necessitat de reservar taula.

Ens veiem a VOILÀDOMIU!

PROGRAMACIÓ

LA SALA

PRODUCCIONS

Scroll to Top