PRODUCCIONS EXTERNES

VIVINT LA CULTURA EN ESPAIS ESPECIALS

Concerts de petit format, esdeveniments puntuals o cicles a l’exterior.
Ens impliquem a en cada un dels projectes per fer de cada iniciativa única i especial.

Voilà! és una iniciativa nascuda el 2009 que ha evolucionat en el temps complementant la programació cultural de la sala amb els cicles i produccions en direfents espais.

Des del vessant organitzatiu treballem en diferents projectes, tant de producció pròpia com per a tercers, siguin públics o privats.

Treballem amb ajuntaments inquiets, amb entitats públiques i privades i ho fem, dissenyant a mida cada una de les propostes i adaptant-les a cada situació.

Des del plantejament inicial, la ubicació, les necessitats tècniques, la programació, el grafisme, el suport en la difusió i el total seguiment de cada proposta per tal de garantir l’interès del públic i la qualitat de les propostes.

Ens agrada sumar i treballar amb persones que també estimen el que fan, si busques una proposta engrescadora i vols que treballem plegats per dur-la a terme, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Què hem fet

Des de 2016 la programació de Voilà ha format part de diversos esdeveniments culturals, turístics i de promoció del territori en diferents localitats.

A més de programar actuacions puntuals i complementar les activitats en diferents festes majors, el Cicle itinerant Vermusic ens ha donat l’oportunitat d’organitzar esdeveniments especials en espais emblemàtics com fàbriques, antigues colònies tèxtils i entorns únics.

Hem treballat

Hem treballat i treballem en col·laboració amb diversos ajuntaments, equipaments públics i privats, gestionant i coorganitzant diferents programacions musicals, cicles culturals o esdeveniments puntuals on no falta la música en directe. Alguns dels que han confiat en nosaltres:

AJUNTAMENT DE BERGA, AJUNTAMENT DE GIRONELLA, AJUNTAMENT DE MANRESA, AJUNTAMENT DE SANT QUINTÍ DE MEDIONA, AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIUDEBITLLES, AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DE CASTELLET, AJUNTAMENT DE SANTPEDOR, AV MAS ENRIC – CASTELLBELL I EL VILAR, AV PASSEIG PERE III – MANRESA, AV VALLADAURA – MANRESA, LA FIRETA DEL BERGUEDÀ, MUSEU DE LA TÈCNICA DE MANRESA, PARC DE LA SÈQUIA – MANRESA…

I molts més professionals que han confiat en nosaltres per treballar plegats en diferents esdeveniments.

Altres serveis

Necessites una proposta gastronòmica per al teu esdeveniment?

Comptem amb un gran ventall de propostes gastronòmiques per a cada esdeveniment, La vermuteria.cat és una d’elles, però en coneixem moltes més.

La vermuteria.cat és francesa, de línies arrodonides i va sobre rodes des de 1975.
Després d’alguns anys de carretera i molts quilòmetres a l’esquena, arriba a casa nostra per renéixer i convertir-se en una atractiva vermuteria.

Equipada amb sortidor de cervesa, sortidor de vermut, neveres, licors i tot el que puguis esperar d’un bar però sobre rodes, perquè pugui desplaçar-se on vulguis.

La Vermuteria està preparada per refrescar-te els dies i les nits amb els millors combinats i originals mojitos fent de cada festa un esdeveniment especial.

Contacta amb nosaltres i digue’ns què necessites.

Artistes

Tractem cada esdeveniment com a únic i per això treballem amb cura cadascuna de les propostes que programem.

Des de Voilà treballem de forma habitual amb una gran varietat d’artistes professionals, propostes musicals versàtils, espectacles familiars únics i infinitat de propostes perfectes per a cada cicle i per a cada esdeveniment.

Vols més informació? Contacta amb nosaltres.

PROGRAMACIÓ

LA SALA

CICLES

Scroll to Top