CICLES

PROPOSTES PER A TOTS ELS PÚBLICS

Tant a la sala com fora d’ella, els cicles són propostes especials i versàtils que Voilà programa en diversos espais i pensats per a tot tipus de públics.

VERMUSIC

Vermusic neix l’any 2012 com a cicle de vermuts musicals.

El 2017, es transforma en un cicle independent, en una proposta cultural que es trasllada a l’exterior amb una programació pròpia.

Vermusic és un cicle itinerant que promou l’activitat cultural, diürna i de caràcter familiar en espais emblemàtics, descentralitzats i en desús per a dotar-los d’activitat.

LLUMPLUGGED

La sala organitza des de 2015 el concurs musical del Bages, Llumplugged.

La iniciativa compta amb el suport de la Casa de la Música i l’Ajuntament de Manresa que pretén donar veu i difusió a les noves propostes musicals de la comarca.

El concurs musical Llumplugged es celebra durant els mesos de gener i febrer i està estretament vinculat a la Festa de La Llum de Manresa.

Cicle tribut

El Cicle Tribut es programa a la sala des de 2012 i és la proposta que rendeix homenatge a les grans bandes de tots els temps.

The Beatles, Rolling Stones, Dire Straits, Creedence Clearwater Revival, Elvis o Supertramp són només algunes de les propostes musicals d’un ampli ventall marcat per la qualitat.

El Cicle Tribut no deixa indiferent a ningú per la seva qualitat i fidelitat a les bandes originals, sent, moltes d’elles, reconegudes com a bandes tribut oficials.
Si vols saber més sobre el CICLE TRIBUT, contacta amb nosaltres.

Monodosi

El toc d’humor es dosifica amb MONODOSI, una càpsula setmanal en forma de cicle. Humor, improvisació, espontaneïtat i el gran sentit de l’humor de monologuistes i humoristes de primer nivell. Monodosi és un cicle proper que crea complicitat directa entre el públic i l’artista i el nivell d’improvisació dels humoristes fa que cada espectacle sigui diferent de l’anterior. Si vols saber més sobre el CICLE MONODOSI, contacta amb nosaltres.

Cicle escena

El teatre de petit format es combina, en forma de cicle, amb propostes teatrals i de micro teatre i per a tots els públics.

El cicle convida a conèixer precisament això, l’escena en les distàncies curtes, les històries properes i els espectacles amb missatge.

S’obre el teló d’un cicle teatral fet a mida, que combina l’escena professional i la creació de proximitat.
Si vols saber més sobre el CICLE ESCENA, contacta amb nosaltres.

Cicle veus

Un cicle on la veu és la protagonista.
Una proposta original i única que destaca per la seva naturalitat, senzillesa i autenticitat.

Les veus de clàssic, musical, jazz o gòspel es despullen combinant-se en un cicle i creant un marc idoni de relació entre artistes, i públic.
Si vols saber més sobre el CICLE VEUS, contacta amb nosaltres.

Diumenjazz

Diumenjazz és la proposta formulada com a cicle que acosta el jazz a un ampli espectre de públic.

Sempre en diumenge el Jazz s’acosta al públic de manera amable, propera i en diferents formats, combinant-se amb jam sessions obertes a tothom.
Una aposta que transforma l’espai i convida a la improvisació, fent de cada concert una experiència diferent i única.

Diumenjazz és la millor manera d’oblidar que l’endemà és dilluns.

PROGRAMACIÓ

LA SALA

PRODUCCIONS

Scroll to Top