Comença la 4a. edició de LLUMPLUGGED, el concurs que pretén donar veu i difusió a les diferents propostes musicals de la comarca.

El públic assistent a cada concert puntuarà cada una de les actuacions durant la primera fase del concurs ( dies 12, 19 i 26 de gener i 2 de febrer)
El resultat del vot popular serà el que determinarà 3 dels grups que passaran a les semifinals(dies 9 i 16 de febrer) el tercer semifinalista serà triat pel jurat.

Les actuacions d’avui: ARES (23:00) i ENTRE D’ALTRES (24:00)

Ares neix fa dos anys amb les ganes i la il·lusió de portar la seva música arreu.
Van començar versionant temes de grups que els havien influenciat i actualment combinen el seu repertori amb algunes cançons pròpies.
Gaudeixen de la música i volen que el públic també ho faci amb ells, en cada un dels seus concerts.
Entre d’Altres és un trio de Manresa amb temes propis en català i castellà d’estils molts diversos però mantenint una mateixa essència.
Fa un any que va començar el projecte i des de llavors, busquen lletres i músiques amb les que es senten identificats, intentant que els seus directes siguin propers, buscant comunió amb el públic i apropar-los a la seva música.

Un cop acabades les actuacions es podrà fer la votació.
No és una competició entre els dos grups que actuen cada divendres. La suma de vots de tots els dies és el que determina l’ordre per passar a la semifinal de LLUMPLUGGED.
Us recordem que els vots populars estaran a disposició de tothom qui els vulgui consultar.

 • Data
  19/01/2018
 • Hora
  23:00
 • Preu
  Gratuït
 •  
 • Compartir

  Facebooktwitter